Elimäen sukukokous 2002

Uskin sukuseuran 11. sukukokous pidettiin 19. toukokuuta Pioneeriravintolassa, Elimäen Korialla. Viitisenkymmentä Uskia eri puolilta Suomea sai nauttia hyvästä ruuasta, tapailla tuttuja ja ostaa ensi kerran sukuseuran vaakunalla varustettuja paitoja, lippalakkeja ja standaareja.

Ennen kokousta hallituksen edustajat kävivät laskemassa sankarivainajien muistomerkille Kouvolan vanhalla hautausmaalla.
Sukuseuramme esimies Paavo Uski avasi kokouksen. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin seuran varapuheenjohtaja Tuomo Uski ja sihteeriksi seuran sihteeri Jarkko Uski.
Puheenjohtajan todettua kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi, hyväksyttiin esitetty työjärjestys. Viimekauden toimintakertomus hyväksyttiin ja rahastonhoitajan luettua tilintarkastuspöytäkirjan, hyväksyttiin tilinpäätös ja hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus yksimielisesti. Hallituksen esittämät toimintasuunnitelma ja talousarvio kaudelle 2002 hyväksyttiin yksimielisesti.

Standaareja

Tuomo Uski kertoi, että sukuseuran numeroitu standaari numero yksi on päätetty myöntää kunniapuheenjohtaja Anni Granforsille. Paavo Uski sai numeron kaksi. Karjalan Liitto saa Tuomo Uskin mukaan standaarin ilman numeroa.
Hallituksen erovuoroiset jäsenet Irma Sinervo, Jarkko Uski ja Oili Virtanen valittiin uudelleen.

Jäsenmaksu

Sukuseuramme jäsenmaksuksi tälle vuodelle päätettiin 10 euroa. Sukuseuran pankki on Porin Seudun Osuuspankki Vanhakoiviston konttori ja tilinumero on 570374-416578.
Sihteeri Jarkko Uski kertoi, että sukututkimustyö jatkuu ja että suvun jäseniltä kaivataan tietoja 1900-luvulla syntyneistä suvun jäsenistä.
Sukuseuramme välittää edelleen Sukuviesti-lehden tilauksia jäsenille Sukuseurojen Keskusliiton myöntämällä alennuksella.