Vuoden 2014 sukukokouksessa Haminassa julkistettiin ensimmäinen sukukirja

Uskin sukuseura piti vuosikokouksensa ja sukutapaamisen lauantaina17. toukokuuta 2014 Vehkalahti-salissa Haminan Poitsilassa.

Mukana oli noin 80 Uski-sukuista. Vuosikokouksen yhteydessä oli tilaisuus tarkistaa omia tietoja sukutauluista. Vuosikokous keskusteli aktiivisesti tulevista asioista. Puheenjohtajana oli Samuli Mäkelä Kouvolasta ja sihteerinä Markku Paakkinen Lappeenrannasta. Edellisvuoden vuoden tilit hyväksyttiin ja vastuuvapaus myönnettiin; samoin hyväksyttiin toimintakertomus edellisvuodelta sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio kuluvalle vuodelle.

Hallituksen erovuoroiset jäsenet Veli Aalle, Pauliina Sakki ja Tuija Uski valittiin uudelleen.

Sukuseuran jäsenmaksu pidettiin entisellään, 15 eurossa.

Heti vuosikokouksen jälkeen julkistettiin komea, kolmiosainen Uskin suvut -sarjan ensimmäinen teos: Vehkalahden Pyhällön Suur-Uskit. Tilaisuudessa kukitettiin kirjan syntymiseksi suuren työn tehneet Oili Virtanen ja Jarkko Uski. Omia tietoja sukutauluista katseltiin ja tarkistettiin edelleen innokkaasti - onhan uusia kirjoja tulossa.

Kun kahvit oli juotu, rattoisasti haasteltu, runsaat arpajaisvoitot arvottu ja vielä sukuseuran myyntituotteitakin osteltu, oli tilaisuus osallistua sukuseuran hallituksen jäsenen ja kaupunkioppaan Pauliina Sakin erittäin kiinnostavaan kaupunkikierrokseen, jossa Haminan vanha, viehättävä keskusta tuli tutuksi.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa sukuseuran puheenjohtajaksi ja esimieheksi valittiin Kaisu Lahikainen Lappeenrannasta ja varapuheenjohtajaksi ja sukuseuran varaesimieheksi Veli Aalle Haminasta. Sihteeriksi valittiin Markku Paakkinen Lappeenrannasta ja rahastonhoitajaksi Tuija Uski Lemiltä.