Lemin kokous vuonna 2010

Vuosikokouksemme pidettiin lauantaina 29. toukokuuta 2010 Lemillä, Vainikkalan seudun erästäjien metsästysmajalla. Mukana oli 45 Uskia.
Kokouksen puheenjohtajana toimi Ilkka Uski Lemiltä ja sihteerinä Vesa Toikka Helsingistä.
Jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan eli 12 €:na. Osa kokousväestä maksoi jäsenmaksun paikan päälle heti kokouksen jälkeen. Osa maksaa sen mukaansa ottamalla pankkisiirtolomakkeella. Loput saavat kotiinsa pankkisiirtolomakkeen syksyn jäsenkirjeen mukana.

Vuoden 2008 ja 2009 tilit hyväksyttin ja vastuuvapaus myönnettiin tilivelvollisille. Samoin hyväksyttiin toimintakertomus vuodelta 2009, sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2010.
Hallituksen jäsenistä erovuoroisia olivat Jouko Mäkinen ja Tuomo Uski Lappeenrannasta. Heidät valittiin edelleen hallitukseen.

Kokouksessa oli myynnissä mm. mukeja, paitoja, pinssejä ja standaareja. Niitä voi kysellä Tuomo Uskilta (Lappeenranta). Mukeja myös Vesa Toikalta. Mukin hinta on 12 €, pikeepaidan 22 € ja standaarin 18 €. Toimituskulut lisätään hintoihin.

Kokousta ennen nautittiin Vainikkalan marttojen tekemästä herkullisesta säräkeitosta. Kokouksen jälkeen jännitettiin arpajaisia ja juotiin kakkukahvit.
Kiitoksia Vainikkalan seudun erästäjille, Vainikkalan martoille ja kokouksen järjestäjille sekä osallistujille!

Hallitus piti järjestäytymiskokouksensa vuosikokouksen jälkeen. Uudeksi rahastonhoitajaksi hallitus valitsi Tuija Uskin Lemiltä.