Virolahden Ravijärven Vähä-Uskit saivat sukukirjan vuoden 2015 sukukokouksessa


Uskin sukuseura piti vuosikokouksensa ja sukutapaamisen
lauantaina 23.5. Virolahdella, Harjun oppimiskeskuksessa. Mukana oli viitisenkymmentä Uski-sukuista ja -nimistä, joista suuri osa tutustui Harjun kartanoympäristöön opastetulla kävelykierroksella - kylmästä ja sateisesta säästä huolimatta.

Vuosikokouksen tärkeitä asioita oli hallituksen laatiman sääntöehdotuksen hyväksyminen. Vuoden 2014 vuosikokous oli esittänyt sääntöihin uudistuksia, ja samalla käytiin läpi säännöt kokonaisuudessaan.

Vuosikokouksessa johti puhetta Leo Uski Ravijoelta ja sihteerinä oli Kaisu Lahikainen Lappeenrannasta. Edellisvuoden vuoden tilit hyväksyttiin ja vastuuvapaus myönnettiin; samoin hyväksyttiin toimintakertomus edellisvuodelta sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio kuluvalle vuodelle.

Matti Uski ja Jarkko Uski hallitukseen

Sukuseuran hallituksen erovuoroisista jäsenistä Seppo Soikkeli ja Vesa Toikka olivat ilmoittaneet, etteivät ole enää käytettävissä. Heidän tilalleen valittiin Matti Uski Karhulasta ja Jarkko Uski Helsingistä. Kaisu Lahikainen valittiin uudelleen.

Sukuseuran toiminnantarkastajiksi valittiin Irma Sinervo Turusta ja Kaija Keltanen Kouvolasta sekä varatoiminnantarkastajiksi Arja ja Raimo Lahtinen Sääksjärveltä.

Sukuseuran jäsenmaksu pidettiin entisellään, 15 eurossa.

Vuoden 2016 tapaaminen Lemillä

Seuraava sukuseuran vuosikokous ja sukutapaaminen päätettiin pitää Lemillä nyt jo perinteisesti toukokuussa 2016.

Vuosikokouksen jälkeen julkistettiin Uskin suvut -sarjan toinen teos, kaksiosainen Virolahden Ravijärven Vähä-Uskit.

Tuttuun tapaan sukukokous sisälsi paljon iloisia tapaamisia, mukavaa juttelua, arpajaiset runsaine voittoineen ja myyntituotteiden ostamista.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa

sukuseuran puheenjohtajaksi valittiin Kaisu Lahikainen Lappeenrannasta, varapuheenjohtajaksi Veli Aalle Haminasta ja rahastonhoitajaksi Tuija Uski Lemiltä. Sovittiin, että toistaiseksi puheenjohtaja hoitaa myös sihteerin tehtäviä, mutta uutta sihteeriä etsitään.

Kuvaa napsauttamalla näet sen suurempana!