Vuoden 2013 sukukokous Kouvolassa

Uskin sukuseura piti vuosikokouksensa ja sukutapaamisen lauantaina 18. toukokuuta 2013 Orilammen Lomakeskuksessa Pohjois-Valkealassa, Repoveden kansallispuiston reunamalla.

Mukana oli 54 Uski-sukuista. Vuosikokouksen yhteydessä oli tilaisuus tarkistaa omia tietoja sukutauluista. Vuosikokous keskusteli aktiivisesti tulevista asioista. Puheenjohtajana oli Tuomo Uski Kouvolasta ja sihteerinä Vesa Toikka Helsingistä. Kumpikin kukitettiin kiitoksena monivuotisesta puheenjohtajan ja sihteerin työstä.

Edellisvuoden vuoden tilit hyväksyttiin ja vastuuvapaus myönnettiin; samoin hyväksyttiin toimintakertomus edellisvuodelta sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2013.

Hallituksen erovuoroisista jäsenistä Tuomo Uski Lappeenrannasta oli ilmoittanut, ettei ole enää käytettävissä. Hänen tilalleen valittiin Markku Paakkinen. Toinen erovuoroinen jäsen Jouko Mäkinen valittiin uudelleen.

Vuosikokous päätti korottaa jäsenmaksua 15 euroon, jonka useimmat kokouksessa olleet maksoivat jo paikan päällä.

Vuosikokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa sukuseuran puheenjohtajaksi ja esimieheksi valittiin Kaisu Lahikainen Lappeenrannasta ja varapuheenjohtajaksi ja sukuseuran varaesimieheksi Veli Aalle Haminasta. Sihteeriksi valittiin Markku Paakkinen Lappeenrannasta ja rahastonhoitajaksi Tuija Uski Lemiltä.

Sukukokouspäivänä päästiin vielä risteilemään Kultareitille ja nauttimaan upeista maisemista sekä Orilammen isännän mainiosta opastuksesta.

Risteilyllä